Opsturen oud ijzer

Oud ijzer en metalen opsturen naar MIBO Oudijzerbedrijf

Geld verdienen aan oude metalen? Stuur ze op naar MIBO Oudijzerbedrijf. MIBO Oudijzerbedrijf biedt u als enige oud ijzer en metaalrecyclingbedrijf de mogelijkheid om uw oude metalen op te sturen. Heeft u dus geen zin, tijd of de mogelijkheid om uw oude metalen in te leveren stuur ze dan heel gemakkelijk op naar MIBO Oudijzerbedrijf
oudijzerbedrijf-zink
oudijzerbedrijf-Aluminium

Hoe werkt het opsturen van oud ijzer en metaal naar MIBO Oudijzerbedrijf

1. Weeg uw oude metalen af, dit kan bijvoorbeeld op uw eigen personenweegschaal.
2. Reken uw vergoeding uit d.m.v. het aantal kilo’s dat u heeft te vermenigvuldigen met de dagprijs van de metaalsoort die u heeft. Dagprijzen en metaalsoorten vindt u onderaan deze pagina.
3. U mag meerdere metaalsoorten tegelijk opsturen.
4. Reken via de pakketbezorgdienst uit wat het kost om het pakket op te sturen. Onder aan deze pagina vindt u een link naar de pakketbezorgdienstservice van PostNL en DHL. Uiteraard bent u vrij om uw pakket met een andere pakketbezorgdienst te versturen.
5. Pak het pakket in, houd rekening met de maximale afmetingen en kilo’s van de bezorgdienst.
6. Voeg bij uw verzending een uitgeprint briefje met uw naam, adres, woonplaats, emailadres en rekeningnummer bij. Indien u koper of koperkabel opstuurt moet u ook een kopie van een geldig legitimatiebewijs bijvoegen.
7. Verstuur het pakket naar MIBO Oudijzerbedrijf – Geffensestraat 1B – 5384 VK Heesch ( sommige pakketdiensten zullen aangeven dat huisnummer 1B niet bestaat dan verstuurt u het pakket naar nummer 1 en schrijft u handmatig het cijfer B achter de 1 ).
8. Vervolgens controleren wij uw zending en wegen wij hetgeen wat u opgestuurd heeft af, hierbij maken wij gebruik van geijkte een gecertifieerde weegschaal.
9. Binnen 5 werkdagen maken wij de vergoeding naar u over.

Onze spelregels

1. Voor het correct versturen en het juist vermelden van uw gegevens bent u zelf verantwoordelijk.
2. De dagprijs wordt vastgezet op het moment dat wij uw pakket in ontvangst nemen, dagprijzen zijn variabel.
3. Weging wordt verricht door MIBO Oudijzerbedrijf op een geijkte en gecertificeerde weegschaal, deze weging is bindend.
4. De kilo’s worden naar boven of beneden afgerond op hele getallen.
5. Indien u koper of koperkabel opstuurt en u voegt geen kopie van een geldig legitimatiebewijs bij kunnen wij u niet uitbetalen, u heeft dan alsnog de mogelijkheid om een kopie geldig legitimatiebewijs aan ons te versturen. Wij zetten dan wel de dagprijs vast op het moment dat wij de kopie van het geldig legitimatiebewijs ontvangen hebben.
oudijzerbedrijf-messing

Heeft u nog vragen?!

U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen voor vragen en/of opmerkingen. Wij staan u graag te woord..

Telefoon:
06-50731990

E-mail:
info@oudijzerbedrijf.nl

Adres:
Geffensestraat 1B – Heesch

BEL ONS!

MAIL ONS!

BEZOEK ONS!